Agenda

Misschien heb je al een Stargate Experience bij mij meegemaakt. Deze workshop dag is ontstaan omdat ik merkte dat wanneer ik meerdere Experiences op 1 dag gaf, de energie zich meer en meer opbouwde. Dat er heel veel mocht en kon gebeuren.

Het thema van deze dag - In contact met je Hoger Zelf - is mij doorgegeven tijdens een meditatie op deze dag.

Meer en meer in contact zijn met je Hoger Zelf heeft een grote invloed op je dagelijkse leven. Mensen die geheel vanuit het Hoger Zelf leven, worden verlicht genoemd.

Het Hoger Zelf is wie wij in de kern, in essentie zijn. Door de oefeningen, de geleide fantasieën en meditaties die we met elkaar doen in het veld gecreëerd door de Stargate, zal een ieder zich op zijn/haar eigen niveau kunnen ervaren wat het is om vanuit die grootheid te kunnen zijn.

Door dat wat in deze workshop bij jou geopend mag worden, zal je leven verrijken op manieren die nu nog niet te voorzien zijn. In een groep dit ervaren geeft veel mogelijkheden. De liefdevolle aanwezigheid van onze Gidsen, Engelen en Opgestegen Meesters , die ons zullen bijstaan en ons helpen meer en meer in contact te zijn met ons Hoger Zelf.

Met de oefeningen kan je verder thuis aan de slag om nog meer te groeien in jouw bewustzijn en jouw contact met je Hoger Zelf.

Kom genieten en verwonder je wie je in wezen bent!

Koffie en thee is aanwezig, zelf een lunchpakketje meenemen, de deur is om 9:30 open.

"Jij bent de sleutel tot leven vanuit moeiteloosheid"

"Het is de ongedwongen kracht van het leven zelf, het leven waarmee je bent geboren. Het is de van nature aanwezige energie en intelligentie die ons omringd, de energie die elk deel van ons bestaan doordringt. Het is wie en wat we zijn.
We hoeven het enkel te weten en te herontdekken en het zal voor ons en met ons werken".

Rajshree Patel (Vertaald door Michael Pilarczyk)

De sleutel tot creativiteit is eenvoudig weg een worden met wat we doen. Het gevoel ervaren, dat alles moeiteloos verloopt. In de flow van het leven zijn. Het betekent; alle ruis eraf, je denken en je zorgen op een zijspoor zetten en intunen op de onvoorstelbare kracht van de natuur. De energie, die oneindig kan worden aangevuld en nooit uitgeput raakt. Natuurlijk hebben we niet altijd in de hand wat we op ons bordje krijgen, maar hoe je hiermee omgaat wel!

Tijdens een Chi Neng Qigong dag reik ik je uitgebreid handvatten en inzichten aan om jezelf op te schonen en op te laden. Zul je het verrassende effect gaan voelen van de rustige Chi Neng Qigong oefeningen en bewegingen. Je zult, als je Chi Neng Qigong beoefend of gaat beoefenen, die ongedwongen maar krachtige energie van moeiteloosheid gaan voelen van binnenuit en om je heen. Dit leidt je naar je creativiteit en laat je een worden met wat je doet. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met Chi Neng Qigong, jong bent of ouder of wat je met je meedraagt. Jij bent welkom!!

Met lunch, koffie, thee in de pauzes.

Info en aanmelden; nettie@boai.nl, www.boai.nl